Efter en lång lång väntan.

Nu har jag inte skrivit sen i torsdags, fråga mig dock inte varför. Jag kan inte skylla på att jag inte haft tid, för de har aldrig funkat innan, oavsett tidspress har jag alltid lyckats smyga in ett inlägg. Så nu hade man kunnat förväntat sig att jag skulle komma med ett inlägg lika långt som en mil, men inte. På nått sätt står det bara stopp för tillfället. Jag vill klaga, berätta, visa, gråta på ett sätt som gör att ni förstår , men det är just det, jag vet inte vad jag ska förklara. för jag kan inte ens i mina egna tankar sätta fingret på felet. Och nej jag kan inte säga att allt är bra, men jag kan inte säga att allt är dåligt heller. För jag har ändå värdefulla saker i livet, saker som gör att jag också betyder något, även om man kan tvivla ibland, så ska man alltid veta, att det finns någon eller något som är anledningen till att just vi som enskild individ finns kvar. Hade det inte varit något som höll dig kvar här, nej jag syftar inte på gravitationen, så hade du, enligt mina tankar och synpunkter, redan lämnat oss på denna jord, du är värdefull som du är, inbilla dig inget. Som en klok lärare än gång sa till mig
"Alla är vi som individer lika mycket värda, dock är inte våra handligar alltid lika mycket värda!" 


(
det är lite tråkigt att folk inte kommenterar ordentligt ;))

redan torsdag?

herregud, känns som om det var igår det var helg. Denna vecka har gått fort och jag har väll egentligen om jag ska vara ärlig inte gjort så mkt vettigt. Nästa vecka därimot hade jag tänkt planera in en hel del plugg som jag gått miste om denna vecka. Men veckan ha varit bra annars så vitt jag kommer ihåg. Just nu sitter jag här och är lite irreterad över att jag inte kommer att få följa med mamma till affären som det var sagt och handla in hårfärg.
så nu kommer vi till det v'ärsta.

ikv ska jag färga håret, men jag vet inte till vilken färg, för jag lät mamma välja färg när hon sticker till affären senare, kanske kommer jag få ångra det, kanske inte? får vi väll bara se senare ikv. Måste dock erkänna att min mage pirrar lite oroligt, kan jag kalla mig själv modig nu kanske?

Oron är över <3

Shit det har varit en lite stressaddag,  Vilda har inte mått bra alls och vi har inte vetat ett dugg av vad de har kunnat vara. vi letade igenom alla hundböcker som fanns i det här huset, vilket var en del, och hittade ingen sjukdom med de symtomen som hon hade. Så efter mycket möda så åkte mamma sen in med henne till veterinären och det tog väldigt lång tid sa hon innan det kunde fastställas att vilda led av , haha lycka till att jag ska kunna förklara det här, något som kunde drabba vissa tikar innan de löper, typ för-löper haha, nej gud jag kan inte förklara, men jag är så glad över att det inte är skadligt för henne nu när hon fått sin Medecin, så förhoppningsvis kommer hon att må bra och vara sig själv inom några dagar, vi vet ennu inte hur länge hon ska äta medecinen eller hur ofta. men det blir bra iaf :) tack och lov

Snart till skolan.

Mamma kommer snart hem igen och tar hand om hunden lite, hon ska till veterinären sen igen, Hon har betett sig helt konstigt ylat och skakat. Varit almännt konstig helt enkelt, jag har inte tid att skriva så mkt nu, utan måste börja plocka ihop efter mig. jag skriver mer om det är något senare // ICa

23.06 tickar klockan

Ännu en dag har gått, det känns tomt på något sätt, som om alla dagar bara rinner iväg och jag kan inte stoppa dem, är de någon mening med vad som händer? Påverkar de min framtid, varje val jag väljer? från vilken väg jag tar hem, varje ord jag säger. Allt helt enkelt påverkar , inte bara mig själv utan även de i min närhet. Det kan låta obegripligt men det är sant. Tänk helt enkelt före du agerar, dina ord kan skada mer än tusen knivar. Det här var inte riktat mot någon speciell, det bara händer så mycket varje dag, som vi inte har en aning om , inte du, inte jag.

Jaa, efter skolan så åkte jag hem med sofi-propp, if you remember that name, haha, minnen <3. Ja det är faktiskt en stor del av vad den här dagen handlat om minnen, framförallt med min grannis Sofia Wiberg, vi gick en promenad med min hund genom en skog jag inte passerat igenom på åratal, och alla minnen flashade förbi, den skopgen var en del av min barndom, och som vi skrattade oss igenom den skogen, VI var helt enkelt fantasifulla när vi var små , tänkte inte precis dra upp något minne haha, det är lite privat kan man säga x).
Sen efter att vi kanske såg en jordekorre , eller en sork i vattnet så bestämde sig Vilda för att bada i äckligt vatten, så när vi kom hem blev det hundbad och chokladbollsbak.

För att kunna njuta av lite chokladbollar så bestämde vi för att mysa till I am legend, och wow jag rekommenderar den totalt, men småläskig tyckte jag då att den var, eller om jag ska vara ärlig mycket läskig med alla muterade "människor" och "djur". Eftersom jag är så trött orkar jag inte skriva någon form av recension, så ni får helt enkelt se filmen själv och avgöra. Efter filmen skyndade jag mig hem för att se desperate housewifes, lycka på det.

Sen har jag typ halvsovit och duschat, och planerade att lägga mig och läsa en stund nu, medans min cp mobil laddar. NI får ha en underbar natt, jag är sentimental just nu, godnatt <3 // ica


gäääääästbooksinläägg :D

hejhej sitter i skolan här med coolingarna, har inte gjort ett dugg, efter PH stack jag och sofie iväg och jag kom ensam tillbaka nu vid halv ett. hah. men iaf det är inte meningen att jag ska skriva för nu kommer ett gästboksinlägg haha // ICA

Jag vet inte vad jag ska skriva, haha.
Har inte heller arbetet något idag, suttit här framför datorn och typ gjort nada... :D
Nu sitter ICA här och rotar i min väska, och hittade "Neutrogena visibly clear, 2-in-1 mask"
Den är super bra, fick typ hem 60 små prover som jag typ skulle använda och tycka till om.
man kan antingen ha den och tvätta ansiktet med eller använda den som ansiktsmask, fem minuter, och ansiktet blir super lent. Den gör också så män känner sig super fräsch. *reklam reklam*
:D
ICA sitter här och geggar med en nagelolje sak som "luktarv verkligen apelsin" hälsar hon.
Hejdå, nu ska jag iväg och "plugga".  // Sofia
 


För de intreserade

Jag har räknat ut att jag inte haft min blogg i två månader ens, herregud känns som om jag har haft den här saken i evigheter, men den 6 maj då har jag minnsan haft min blogg i två månader, x)

en dag innan Emmas födelsedag <3

Och så har det varit helg igen.

Jag har en lat dag idag, åkte hem från skolan, och hade faktiskt ont i huvudet, tro det eller ej. och sov tills halv tre något ungefär. men iaf helgen var dagens ämne ju,
Jag har spenderat hela helgen med Sofi, så när jag kom hem kändes det som om jag typ varit bortrest eller nått haha. och jag fick det fina välkomnandet av min lillebror "vad gör du här?" man bara tack och så fortsatte det med att han frågade om jag inte kunde åka igen. eftersom jag egentligen försöker med förra veckans propaganda veckouppgift så drar jag helgen superduper snabbt nu, fregas vare myskväll hos sofi och i lördags var det typ fest med sofi och i söndags var det bakis haha.

och ååh träffade pella, filippa och freja en snabbis i söndags, vill träffa er mer, och nu lägger jag all min energi på att försöka komma åt en skåneresa om jag så ska få åka buss helt enkelt !

Müsli, timjan ,dadlar dill lalala.

Tack vare ett par gullungar på bilden idag så sitter jag och lyssnar på Coops ekologiska matreklam, ett rent nöje faktiskt. Mitt mål är att lära mig den helt utantill. Tidsfördriv till tusen kan man säga. Idag har varit en väldigt snabb dag, eller hur jag ska uttrycka mig, så jag har egentligen inget att skriva om. Blev en motionsrunda med sofia och hunden, kan man väll kalla det, mycket spring i skogen och hunden var hyperaktiv. Sen har jag duschat i evigheter och saknar markus B efter vårt samtal. Det var min dag helt enkelt. :D så nu bjuder jag på en bild jag snodde från Sofie, från i tisdags.

                                 image53

Kreativa things för modiga, kanske?

image50image51image52

Underhållande sida iaf http://www.missgeschickladylapsus.de/ . Finns en hel del helt otroliga saker hah.


Plugggg till tusen , säger vi

Skoldagen gick fortfortfort kändes det som, hade iaf Idrott och det Blev MVG i de två danserna vi redovisade idag, känns bra iaf. Sen efter skolan Smet jag och Amanda iväg till Willys och inhandlade lite saker, bland annat en lång baguetté som man såg otroligt fransk ut med hah, ville bara säga tack Amanda, för allt cphumör. Sen gick vi till skolan och mumsade. ´Jag,Amanda och Aleksi stannade till klockan halv sex i skolan, haha helt sinnessjukt låter det, men ingen var då pepp på att försöka stanna kvar i skolan hela natten på nått vis, jag själv tyckte såklart det var en toppen idé. Det blev kanske inte så himmla mycket plugg men otroligt roligt var det. tackar så mkt.

Nyss gick min kära granne sofia hem, vi hade lite tjejsnack och bestämde att vi ska gå och lägga oss tidigt idag, ( försöka går ju) så det blir inga sena inlägg idag.

Så snart blir det god natt och sov gott (; <3

Slå mig så jag hamnar i koma.

Ja feel free to hit me, för jag är så less på allt skolarbete. Orkar inte vara posetiv på det helt enkelt. visst bryr jag mig om skolan, men jag vill bara inte inse allt jag har att göra. jag får huvudvärk och yrsel. Som om jag var allergisk. skit i det nu, det är bara mina problem, som jag är för dum för att själv lösa. hittar inte svaren helt enkelt.

Idag blev det skola, ett litet tag , Träffade den nya tjejen Sofie och efter att jag föröskt att få ut ett steg på typ 3 utskrivningsapparater så gick vi och åt. Då fick jag bara en känsla av att jag så gärna ville åka tåg. Så vi hoppade på södertälje tåget och ja åkte till södertälje. Det var inte meningen att vi skulle gå där inne riktigt, men så blev det. H&M och ett långt letande efter hårfärg ( och vi hittade endå ingen hah). Så vi gick tillbaka till tågstationen för att typ hinna med eftersamlingen, men precis när vi ska hoppa på så stänger de dörrarna, snacka om otur. så Vi väntar på nästa en då är skoldagen redan slut, så jag följer med henne hem till huddinge.
Där henne hår blev ljuuuuust och vi blev desperata efter grillade marshmallows ( stavning!?)men vi fick de till slut.

Och nu sitter jag här, missade desperate housewifes men det tar jag igen på reprisen, och beklagar mig över all stress. usch usch. En känner mig värdelös kväll så jag borde gå och lägga mig .

Godnatt <3


Förgiftad granne och krossade drömmar

ja nyss var min söta granne sofia här då, så jag tog tillfället i akt att förgifta henne ( och mig själv för den delen) men otroligt äckliga bitar av mina kakor som skulle skapa mitt egna bageri. Vi kan ju bara säga så att jag nog inte bör vistas inom köket och bakning på ett långt tag. Jag är grymt sugen på att gå ut med hunden igen, men det kommer inte att bli av nu känner jag, mörker + att vara ensam utomhus är inte direkt en av mina favoritsaker.
Nu ska jag öppna mitt worddokument med skolarbete , men vem har sagt att jag kommer få något gjort.

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Today´s Action maha

Alltså den här dagen fick en total vändning idag när jag drog med pappsen till Skärholmen för att hämta upp mina saker som jag lagt undan på H&M. Egentligen var de nog bara onödiga impulsköp då jag inte ens typ testat de, men skitsamma. Det var som vanligt samma adrenalin kick som alltid när man köper något. Det är bar en helt underbar känsla, helt oberoende på vad det kan vara. Haha mor min säger att jag är shoppoholic eller vad det kallas för, men det kan vara lite svårt då jag aldrig har pengar.

mina impulsköp blev iaf idag

Tröja , herravdelningen  -98kr
T-shirt,  hellavdelningen   -49.50kr
Leggins -49.50kr

Samtliga kläder från H&M som jag fyndade under middle seasons rean. Way to go det blev billigt.

Men iaf till saken när jag stod inne på provrummet på H&M och satte plaggen framför mig, ( orkade inte testa) , så tappade jag min mobil på nått sätt, men inte märkte jag det själv, utan det var en tjej ( otroligt gulligt gjort av henne) som ringde upp min mamma från min kontaktlista och som ringde pappa , så det blev att ungefär när vi var vid alby vända om för att hämta den. På ett sätt ville jag inte ha tillbaka den, bli av med tegelstenen vore lite som en lättnad. Men sådär på vägen så bara far polisen förbi och det blr polisjagning upp på någon väg där de stannar och vi åker förbi och in på skärholmen snabbt och rusa till H&M, där jag yr runt som en virrig höna och letar efter hon som har min mobil, det känns inte som om jag hann tacka henne tillräckligt, jag var helt virrig där jag sprang i myskläder och så ofräsch man kan bli. Men i provrummet satt två roliga tjejer som jag gärna hade pratat mer med.
Men iaf det blev lite spicy såhär på kvällen.

Resten av kvällen sen var helvete på jorden, så vi skiter i att gå in på det.
god natt alla som vill sova nu :)

jag behöver färger

image40

mums vad jag är sugen på att pärla just nu <3 ( bild från mitt paradis hos eva)

Is it my imagination?

Jaa jag har då gjort nada idag. Sovit. Och efter jag inte var trött längre så började jag fantisera om att jag hade mitt egna lilla bageri, det resulterade i att jag i ett flertal timmar har stått i köket och lekt med mig själv. Det resulterade i två nya kaksaker som jag hittade på helt själv :D jag har då inte smakat på något av de än, utan låter såklart lillebror se om de är giftiga först. Det första jag bakade blev lite småbränt och var typ någon sorts havrefrankakor kanske man kan säga. Det andra var mkt roligare typ en kaka, en mjuk kaka kanske, med nyttigt grahamsmjöl ist för vetemjöl, kanel&äpple, hasselnötter och coccos. man tager vad man haver. And well i did.

Nyss ringde min lärare och vi pratade en liten stund och bestämde att vi skulle ta det där om utvecklingssamtal nästa vecka.  Passar fin fint för mig, har jag en vecka på mig att leka duktig, så att jag slipper en massa onödigt tjafs :).

Nu blev det slut för denna gången, måste få tag i pappa och pengar. och se om mina saker på H&M fortfarande är undanlagda, men då måste jag åka till skärholmen, vilket inte kommer bli av med min ork känner jag :/. mitt eget fel. You could wait for a lifetime To spend your days in the sunshine. You gotta make it happen!

Fotsvett till mat, nej tack!

Ja så skulle man få grekisk sallad till middag, och som nog är min favoritmat om jag måste välja någon.  Så lite sugen hade man ju hunnit bli under dagen när man sprang rundor i alla butiker.  Men när jag smakade på fetaosten, som jag normalt tycker om, så kom jag bara att tänka på fotsvett, usch en stor klump med fotsvett i  munnen. Så ni kan ju förstå att jag inte var så hungrig efter det. MIn middag failade och nu ska jag ut och bränna det kalorier jag inte fick i mig till middag, / Ica


Geldof systrarna


Stilikoner och så grymt snygga, Det går inte att hjälpa att man blir avundsjuk på deras garderober. (;

image39

Magiskt men tragiskt.

Well vi strycker Magiskt och behåller Tragiskt.  Dethänga blir en perfekt beskrivning av min dag i helhet. Sprungit runt inne på skärholmen som en yr höna och provat ett miljontalskläder. Det var helt enkelt ett måste med nya kläder. Men endå har jag inte köpt något plagg , bar några småsaker som jag kommer till sen. Jag la undan 2 tröjor från H&Ms killavdelning och ett par blå tights från samma affär. Hann då dock inte köpa de, oh hade inte heller tillräckligt med pengar. Men det är en till T-shirt från H&M ´s killavdelning jag är så himmla sugen på just nu, den fanns inte i min storlek när jag letade idag, till min besvikelse.

Dagens sämsta måste ha varit dnär jag hittade drömplagget  med stort D. Helt amazing till inget pris alls, en helt underbar kjol som skulle sitta typ under bysten och ovanför midjan med hänglsen, den var grå/ svart med fickor och knappar fram. ska vi komma till problemet nu? ja problemet var hur den satt. Den var liksom precis snäppet för stor och förtvivlat pratar jag med oändligt många som arbetatde på H&M för att försöka få tag i en storlek 32. Vissa bara snäste av en och sa " vi trodde inte vi behövde så många exemplar i den storleken" andra bara, " funkade verkligen inte 34an" som om det var omöjligt att den verkligen inte satt bra, well det var bara att tacka och buga och ge sig av vidare. Men jag har inte gett upp en, jag vill ha den där kjolen och ska fortsätta leta ute i H&M butikerna, hittar ni den i storlek 32 någonstans så säg gärna till.

Dagens inköp:
Blå-lia Depend nagelack från Lindex 12.50 kr
Mossgrönt Dependnagelack från Lindex 12.50 kr
Svarta hängslen JC 29 kr.
-
Det måste ha varit något fel på priset på hängslena , för precis bdredvid hängde de för orginalpriset. Men inte klagade jag inte, bar aatt se glad ut.

Hittade ingen bild på min drömkjol tyvärr, om jag hittar kommer den in senare.
Jag tänkte bara informera lite smått om att jag inte hittar min mobil. aarrggh

Och vad ska det här föreställa?


Idag blev jag en lök.

Eller kanske inte bokstavligt talat, men kanske.  Blev väckt av en skrikande lillebror imorse när han skulle iväg på fotboll och jag ligger då självklart kvar i sängen och skriker tillbaka men lyckas på något sätt somna om och vakna runt tolv tiden, ännu mer irreterad över att jag missat ett bra program. Alltså¨kan ju säga att jag inte var på topp imorse och blev så gott som irreterad på allt.  Men iaf jag gick runt hemma och latade mig medans ingen var hemma, vilket var himmelsk skönt.

Men direkt när familjen kommer tillbaka blir det ett himmla liv från alla håll och jag gömmer mig ett tag på mitt rum tills jag går över till sofia och myser lite med henne.

Jag är inte så jätte pepp på att skriva nu känner jag, beror antagligen kanske på tröttheten.

image35 The green mile, såg jag och sofia iaf idag, den ser ordentligt tråkig ut men jag kan lova att det flertal gånger kom tårar från oss båda.  Peace till er alla .

Hippie power!

image34


Hundraproent äkta, fuskade ingenting , :') hah

Skillnader

vilker otur, efter att jag skrev ett kanon inlägg, så råkade jag komma åt någon tangent som hoppade bakåt så att de försvann, kändes väldigt onödigt men finns då inget att göra åt . Jag kom bara nyss på vilken skillnad det kan var på hur man passar med olika människor, och vilken instinkt man har som känner  det på sig.

Med vissa människor kan man riktigt känna sig underlägsen, ganska obetydlig och som om man måste kämpa för att visa att man duger. Men det är inget värt att lägga allt för mycket tid på, för de finns människor som man klickar med direkt och allt känns så rätt. De kan ta en för ens brister och egenskaper, då vet man att man inte behöver vara ensam igen, har ni någon gång upplevt de så vet ni vad jag försöker förklara utan vidare framgång.


Sömnbrist och trötthet resulterar i olika tankesätt som blir dåliga när man uttrycker sig någorlunda haha,

 Sov gott alla, det är fredagskväll och jag kommer at typ somna tidigare än på en vardagskväll

/ Ica


Dripdrop

inatt hade jag en dröm om att det skulle regna idag, ingen dröm som jag uppskattade precis, egentligen vill jag aldrig sova. Jag älskar nätterna och vill göra allt då. hah jag ska inte hålla något tal om nätter och sömn nu, kan ni tänka er något tråkigare?
Igår så var det dans på idrotten med snyggtjejerna och jag fick typ ryck hah, men 3 danser på en dag blev det inte dåligt minnsan, sen så blev det "tandläkaren" och jag gick hem och försökte plugga på veckouppgiften men jag kan säga att det blev våra bästa år sen lite istället :(. hah,idag så måste jag tyvärr gå till skolan, så hör gärna av er, jag förstår inte varför jag typ ser det som en skräck att gå till skolan? som en ny fobi. usch kalla kårar och ont i magen varje gång det är dags. Igår var jag med såfia vi flummade en del åt varandra och lyssnade på bra!? musik  hah,

nej oj nu glömde jag att jag skulle till skolan, får nog skynda mig att hinna platta håret något, well det kommer att förstöras i det fuktiga vädret, så man får fantisera om platthår.

puss och hej, ha en bra dag allesammans.

Dagens klokaste mening!

hah, det tog inte så lång tid innan jag fastnade här igen haha :) tänkte inte skriva något långt, bara dea med mig av denna smarta mening jag hittade, :)

"Till att börja med kan de flesta inte tänka sig att gå ut i skogen och skjuta en älg, medans de flesta ändå kan tänka sig en saftig älgstek på en restaurang."


Nystart

ja känner så här att jag borde skriva lite nu det har stått tomt ett tag och jag har tappat alldeles för många bevakare, de flesta hade nog förväntat st steg,ig ett inlägg dagen då jag kom hem , då besöksantalet steg, but here we go again nu ska det bli ändring på det mesta ska ni se, ut med det gammla och in med det nya.

I måndgas kväll kom jag då hem från spanien, resan gick bra men blev någon timme försent, att komma tillbaka var som en enda stor chock, som ett stort frågetecken satte jag mig ner på golvet och kom på att nu är verkligheten tillbaka, nu var det allvar igen,  men jag har fått så svårt att tänka på framtiden just nu, det känns så långt bort , jag vill bara leva i nuet, jag kan vara död imorgon? jag måste bli av med min skoltrötthet, men egentligen är det nog inte själva arbetet, det, det är bara  någonting, som nu ska jag inte sitta och skriva hah, får titta lite på den där veckouppgiften med min loka, jag får avbryta här nu, men det kommer komma fler ondödiga inlägg som det här, och även lite nytt, jag är ny igen, puss <3

RSS 2.0