Jag är en enkel man.


Igår var det lite partey in djurgården, himla mys med vädret ju, men man blev lite rädd hela tiden när poliserna var överallt. polisbilar, polisbåtar och bolishelikoptrar, herregud säger jag bara.
Idagvar jag jätte seg och orkade inte riktigt resa mig ur sängen, men mobilen plingade konstant och min sömn var inte särskild djup så jag vaknade hela tiden. Så jag sket i att se våra bästa år och åkte direkt till skolan ist, redovisade då steg arton i engelska, när an skulle ha läst en bok. hade inte förerett mig alls, men jag ska iaf få typ hoppa upp lite, hann även med en slutreflektion till teknik kursen, men kunde inte redovisa tyvärr.
Åkte hem med solsting, solen stekte hemskt idag och jag var way to varmt klädd verkligen. så det blev jag,sängen och ett glas vatten. mysigt inte sant? hah och nu sitter jag här och skriver lite innan jag går härifrån, puss hej

Jag gjorde ingenting, det var där de föll.

image57

Så mycket att göra och så mkt tid.

Well rubriken säger allt, problemet är väll att det finns otroligt lite ork och ännu mer roliga erbjudanden man bara inte kan säga nej till, så även om det bara är kanske 2 dagar till att redovisa och sånt i skolan,har jag helt enkelt gett upp. Konstigt nog ger jag alltid upp i skolan när jag vanligt vis brukar vara envisare än en åsna. Idag kunde jag dock inte gå, knappt resa mig ur sängen. Så jag har legat där med Yoggi yoghurt och slö tittat på Våra bästa år.  Meningslöst helt enkelt, och jag önskar att jag hade gjort lite skoljobb. men jaa som alla andra säger jag, nästa år, då ska det bli plugg. hehe försöka iaf. 

skolavslutning sbart, jag har en del planer hittils iaf, frågan är bara om plaggen jag målat upp i hjärnan finns att få tag i, helst i priser min plånbok skulle tillåta som nu ekar läskigt tomt om jag ska säga så. Vad har ni själva för tankar för skolavslutningen? mönster, färger , modeller osv?

spanien i sommar med hannah, kunde inte kommit lägligare.

Trumvirvel tadada

Äsch, måste börja blogga igen ju, saknar det men min styrka åker berg och dalbana, jag går varje dag och funderar på blogginlägg men när det väl blir dags orkar jag inte sätta mig och formulera om allting. så iaf here I am. Inte i det bästa skicket kanske, Vilken huddinge helg det har varit hah, i fredags grillfest någonstans med ett gäng med folk, väldigt mysigt, dock ganska kallt på hemvägen och inte mkt sömn, åkte på dagen sen hem och vi hade gäster , kände mig väldigt osocial som gick och la mig direkt när jag kom hem, sov ett tag duschade och stack hem till Sofi ett tag innan jag sen skulle till en födelsedagsfest, i huddinge den också.

Det blev en himla mysig helg utav det hela, tänker inte gå in på mer detaljer om helgen, de får ni fantisera ihop hah, nej men kommer inte på något jag orkar skriva om :). Iaf just nu mår jag sämst och tror att jag har åkt på en rejäl förkylning, kanske pga att vi satt ute hela fredagskvällen och redan innan dess var jag lite små krasslig. 
passar absolut inte bra att bli sjuk just nu, herregud det här är typ sista veckan i skolan och jag har så mkt att göra men gaah, jag har ingen ork, jag vet att jag många tidigare gånger varit "sjuk" men ja, all min yrsel börjar komma tillbaka lika intensivt som den gjorde i gamleby, jag kände känslan direkt när jag för ett tag sedan bara stog rakt upp i köket.

Öh nu klagar jag en hel del här, blir så, och jag måste typ gå och sova snart, mitt huvud är en sten. jag kommer med ett inlägg imorgon eller senare ikväll, jag halv-lovar. vilket innebär att jag iaf lovar att försöka komma ihåg det.

Just det, kom hem ungefär vid 12 idag, däckade på toaletten hemma ,hehe. Tillbringade tiden sen framför tvn med te,vatten och filmen grease, blev så himla pepp på den i natt. Sonia kom iaf till mig någon gång runt fem idag och den ängeln hade med sig typ blåbärscheasecake glass vilket blev en alldeles underbar sen brunsch på min balkong med uppdateringssnack kanske man kan säga. iaf nu ska jag gå och lägga mig och titta på stolthet och fördom, mums och godnatt.  kyss -

Pinsamt läge

  bjuder på en bild från picknick hemma på min kära balkong med klasskamraten sofi, där jag nu spenderar mkt av min tid <3
'
image56


En dag med Affe.

image54


image55

min kropp är helt ur funktion, sov hos sofi igår, vi åt lite light glass och träffade några hon känner.
iaf så kom morgondagen, denna dag då, en starter on the morning blev öl och tequila vilket om man blandar de och sveper inte blir den bästa kombinationen innan skolan riktigt, dum som jag är går jag iaf. något berusad och somnar i ett grupprum efter ett tag då sofi gått hem och alla andra pluggar. Och nu mår jag bbara allmänt dåligt och försöker plugga på en två veckors sen kursuppgift, men mitt internet funkade inte innan idag så jagsprang över till grannis och skrev på hennes.  När jag sen kom hem från sofia, fick jag världens kick och började fotta med käre affe tyvärr med mobilen så inställningar sucks.. men back to läxan , se och njut !

RSS 2.0