hola

yez nu var det spanien som galler har da, och sa nordig som jag ar sa var jag tvungen att hitta ett datastalle , sa tvingar pappa att betala det till mig, och jag har lart mig att man ska saga una servesas por favor, stavning dock inte korekt haha. Nar vi kom var det inte alls soligt, men dagen efter och idag har det varit sjukt varmt och jag ar typ mega brand pa vissa stallen, men snart borde jag bli brun ( eller inte haha) jag blir aldrig brun XD. but anyway imorgon ar det nagon liten marknad i la mata som vi sjalvklart ska ga pa, men det kommer typ vara dyrt bara for att det ar Euro nu och inte pesetas. jag haller nu efter bara 2 dagar att bli galen over att jag inte kan ha kontakt med alla. det ar helt galet, och jag vill bara sitta och mysfesta eller natt, kanner bara att jag behover det i kroppen, men jag har inget mer intressant att komma med for min data tid gar snart ut , this is it, saknar ihal mig pa er <3

Hästpojken

För du var full på Liseberg
Och du hade knarkat i Flemingsberg



Finns det något bättre än svensk pop? nono, men så har jag inga hästpojken låtar på min ipod, vilket är väldigt deprimerande, men nu åker jag to the airport, jävlar, massa pussar och allt :*

Adios Amigos!

Haha god natt på er nu, har bestämt mig för aatt gå och lägga mig tidigt då jag ska upp klockan 3 inatt, herkäregud jag ska åka inatt INATT, och det känns inte ett skit i kroppen, haha det är någo fel på mig.
men ja ville bara passa på och säga ha e nbäst påsk och det bästa påsklovet och allting, vi ses om 17 dar ungefär <3


tick tick boom

jahapp klockan blinkar på 20.41 och jag känner mig yr som en piggelin, förstår inte sambandet men jag e seg, som vanligt höh, och funderar på om det ens är lönt att gåoch lägga sig när jag ska upp vid 3,  well jag tror det blir sova för jag sov inget igår natt hah, men det är jag glad för ^^.
Ipoden är fylld med lite nytt mys, bilder och musik, dock inte så mycket som hade behövts.
jag ska inte uttråka er med något långt sketet inlägg
så iaf jag har mobil och fram tills klockan 6 på morgonen imon är jag i sverige, messa och ring en massa <3

världensbästa gästbloggning

Tjenis penis.
Jag vet inte hur Jessica tänke när hon skrev innan jag ville gästblogg, då har hon liksom redan dragit hela dagen. Jag har iallafall inte bajsat idag, oavsett hur myket jessica än skulle vilja det...
Sofia (vill säga jag, dåva) och Jessica drog till tumb centrum iklädda skruttkläder och helt morgontrötta i ansiktet, men det gjorde det samma egentligen. Jessica försökte tvinga sin kära moder att köpa en massa grejjer till henne, men det funkade inte speciellt bra hah.
Jessia goes a little crazy banana och jag tänker bjuda på en bild på henne (ska leta igenom hennes data först).

i bet she's going to kill me

Tack och hej leverpastej, det här var allt för mig.
http://Soefia.blogg.se

Gröna bilar

jahapp det är snö ute och jag ser gröna  bilar, vädret är trist och mina händer skakar hela tiden, lite småjbobbbigt . jag vill skrika fast jag inte är på dåligt humör, bara bli tom. det har ingen mening i know.  men allt är som det är och jag drar dagen fort för jag hade tänkt att fia skulle gästblogga lite gran. vi var iaf i tumba centrum- handlade in böcker och ögonfransböjare, tittade på cool cirkus lite, och sen gjorde totalt fail fattiga riddade, riktigt äckliga, vi slängde alltihop :* men våra kolakakor blev prima så vi  packade ihop lite picknick och picknickade i mitt rum på golvet med death cab for cutie i bakrunden på bambukuddar och diskutera buddha. japp nu så får sofia gästblogga lite, tack och hej från mig <3

Snigelrace i hjärnan

Ja nu känns det verkligen som om mina sniglar till hjärnceller kämpar där inne , till ingen nytta, för allt jag kan tänka på är sömn haha, härlig underbar sömn, jag hade tänkt att sova ett dygn i strek, men den planen sket sig tidigt. efter 10 timmars sömn vaknade jag och det var omöjligt att somna om. men 10 timmar gör mig ändå väldigt stolt.
Dagen har som alla andra dagar i mitt liv varit händelserik, not, hah. Duschade en snabbis och åkte med mumi till skärholmen för att köpa bikini, men sur och irreterad for no reason som jag var sket de sig lite, så vi köpte ett par jeans och ett linne till moi och lite andra saker så efter lite te,prat och nya kläder var jag redo för hitta bikini, men alla ***** underdelar kan dra åt ******* rent ut sagt :). så det blev en randig bikini från åhlens för de var den enda underdelen som inte hängde som en extra kanelbullsdeg där bak. När vi kom hem igen, trodde jag att jag skulle dö, så jag sov ett x antal timmar till för att vakna med världens huvudvärk, det blir ett gäng med ipren och börja hålla på med itunes och testa kläder inför spanien på söndag.
det är allt jag orkar skriva just nu, jag saknar alla så mycket vill jag också säga <3

back in business

jaa, så var man hemma ifrån gamleby, och jag e så trött och sliten att det är sjukt, jag kommer kanske att förklara veckan mer ingående senare då jag är så gott som död just nu. På vägen hemmåt så somnade jag ett antal gånger, men sen vågade jag inte somna mer , för d¨å blev alla cp  yezz hhaa. men resan uppåt var ändå rolig, men lite småsur är man ju för att ingen ville se på askungen, Gamleby var inte så jätte händelserikt kanske, för mkt regler. Men vi hade kul också :D. haha koffeinkicken igår <3 hjärta på det. förutom efteråt illamående och trött. inget att rekommendera kanske, snart ska jag gå och sova och stressa ner för allt jag inte hunnit med.
Later boys&girls <3

Ja, hej då kanske man bör säga

Väckarklockan ringde klockan 6, jag hade tänkt mig att hinna med det mesta nu på morgonen och slippa stressa, men inte, istället så somnar jag om och går up 6.40, och är dessutom ennu tröttare isch isch. Nu har jag en knapp timme att stressa ihop hela morgonen på. så det är nog bäst att jag sätter fart. För att jag ska ta bussen 7.21. bussen? det är lite sjukt när jag har kudde,fet rullväska och handväska med mit, herregud, jag längtar inte tills den stunden.  Men iaf jag tänkte säga hej då nu, På torsdag kommer vi hem igen.

Ring mig <3


På med hatten och buga för kungen.


Pojken/killen/mannen som alltid kommer att finnas i mitt hjärta, hans låtar har förvandlat mina dagar till guld och det var hans musik som förändrade hela mig från att falla för mainstream. så njut av ren pop. Men jag kan inte låta bli att gråta då när jag tänker på att Emma Carle min själsfrände, att något verkar ha hänt, men jag älskar dig och jag vill ha dig tillbaka, jag vet inte  om jag har gjort något, men ingen eller inget kan ta min kärlek ifrån dig. så länge du är med mig kan jag klara allt. <3



Håkan hellström, 7 september 2007 med company, tårarna och glädjen som tog en till gullbergskaj paradis.
(
yez jag är dramatisk hhaha :)) (lägg märke till att söta Timo räisänen spelar med)

Typ hjälp

JO, någon som vill fixa till min blogg lite? skulle typ behöva ny design och musik, någon frivilig så låt mig veta:*

Du sköt ett hål i min hand.

jaa, så var det söndag igen, precis som varje vecka, och såhär mitt pådagen slår det en, att imorgon är det tillbaka till verkligheten igen, jobb och skola. Men imorn bryts allt för då är det Gamlby som gäller fram till torsdagen, så detta kan vara det sista inlägget på ett tag. ( antagligen inte för beroende som jag är kommer det säkert komma ett onödigt senare)  iaf jag tänkte kortfattat dra helgen, jag orkar inte gå mer ingående idag , seg som en snigel känner jag mig just nu.

                                                                                      Fredag
helvetes dag med andra ord, den sög ganska hårt, men mysigt att vara med sofia på kvällen, och kvällen blev roligare sen, men det var allt jag orakde dela med mig om av fredagen. Jag tillbringade en hel del tid med min ipod och att bara tänka, Man behöver det ibland ( rätt så ofta för min del) bara stänga av allt utom sig, och bara fokusera på att hålla allting uppe från att falla. Det är oftast väldigt svårt, och beröm till de som klarar det.
 
                                                                                     Lördag
Efter att ha gått och lagt sig sent hoppats på en lång sovmorgon blir man istället väckt tidigt för att Storebrorsan är här och har tagit körkort, så det blir upp och vara så "social" man kan med bara någon timmes sömn.
Sen blev det bråttom att göra sig iordning , efter att ha somnat om och vaknat igen, för jag skulle in till stan och träffa min Juules och hennes syster. Det var en massa mys närvi hittade varandra efter att julia förklarat heeelt fel vart de var haha. men det blev shopping prat och mys, synd att kvällen och allt tog slut så fort, vi har tappat så mkt tid tillsammans undertiden som vi bråkade som värst, Jag ångrar det, och ett tips till alla, ta hand om era vänner och även de som inte står er allt för nära, skapa inte bråk i onödan, ni kommer att ångra det,
Sen så åkte jag hem och fixade lite saker innan Wilma kom över en snabbis för vi skulle hem till henne. Det var mysigt och tack för allt bra prat Wilma, haha <3.

                                                                                 Söndag
Väckarklockan ringde klockan 9, och jag ville verkligen inte gå upp, för att för en gångs skull k'ändes det som om jag hade kunnat sova ikapp en del av den sömnen jag förlorat under ett x antal år. Men nej efter ett tag var det bara att gå upp och käka frukost och Wilma började packa till Gamleby, lat som jag var orkade jag inte hälpa till så mkt , haha förlåt för de, utan satt mest och var en massa trött och arg för det där hålet, som slutade igårkväll med ett kanske opassande samtal till min käre mor haha, men men, det löser sig nog med lite caaash, Sen åkte vi in till Centrum för att handla in koffeintabletter, dricka och godis tills imorgon. haha akta er när jag kommer hem, kommer att mosa alla med min nya vikt . Men iaf, varför jag sitter här är en bra fråga för jag ska igentligen packa, ( nej wilma jag glömmer inget på listan, försöker att lova <3) och göra den dära skissen som kommer bli Fail.  Men ja som sagt sitter jag här och dagdrömmer och även hjälper mamma att baka, jag gör allt jag inte borde.
och nu förstördes de kanderade citronerna, öh  mitt fel tyvärr



Men detta inlägg blev längre än vad jag tänkt mig, men detta var allt tills vidare. Ciao. <3

svenskalärare goes wild

image34  Åh Maria då, världens bästa svenskalärare, hahaha jag och sofia höll då på att titta på fin fina bilder på hamsterpaj och så chokad man blir när den här bilden kommer upp, den hänger väll till och med ovanför hennes skrivbord.  Alla nyhamnare känn er träffade <3


Gammleby

jag kom att tänka på att vi ska dit på måndag boys & girls, hah yezz man kan ju hoppas på det bästa och att det händer något spännande . borde väll sätta igång med de där syslöjdsförberedellserna. yez puss
händer det något i helgen eller?  ( och för övrigt stavar jag som en tant)

hejsan lilla cp barn

image32


Dimma.

Jag är nog glad

Eller kanske inte

Jag har glömt bort hur det känns

När allt är så konstigt


Jag tänker mycket på dig om dagarna

På nätterna blir det värre

Då kommer tankarna ikapp

Men det är inte som förr

Jag kan hålla mig vid liv

Lurar mig själv för att känna lycka

Tränger undan de onda för stunden

Tills att de sakta smyger sig på igen

Som en kall hand längs min bara rygg


Men egentligen vet jag ingenting

Livet är som en dimma

Inte alltid lätt att ta sig igenom

Vi har korsat många vägar

Utan att tänka oss för


Tysta skrik och rop på hjälp

Ensamheten

Det sägs att allt har en mening i livet

Vi får lita på det tills vi klarar oss på egen hand.

Jag behövde bara skriva av mina tankar, : *


Döende i brunnen.

Idag så var det då idrottsdag , Självförsvar det var faktiskt kul, och bjöd på en hel del skratt. Vi tog oss från Centrum till stockholm södra och gick till någon lite halv sunkig lokal,  Jag kände mig prep igenom hela träningen. ursäkta för det haha. men det luktade faktiskt lite instängt och så. jag ångrar att jag inte tog bilder :/. Men nu jävlar tjejer kan vi klå alla våldtäcksmän. Sen tog jag och Wilma tunnelbanan till centralen för att äta lunch och shoppa loss lite. Vi hittade mycket fina saker. Jag spanade in en bikini jag hade tänkt att köpa, den är blå med massa krussiduller på, sätter antagligen in en bild senare, om jag köper den. Och äntligen har jag köpt den där söta Bhn jag suktat efter och ett tjockare armband.

När jag kom hem så Gick jag de otroligt långa 3 meter till Sofia, haha, vi lyssnade på gammla låtar och dansade typ gammla danser som jag still kommer ihåg. haha det är något jag rekommenderar, världens kick får man utav det och så blir man så varm att vi tog vovven ut på promenad, förhoppnings vis så brännde man bort mer av de Man ätit under dagen. Men usch Våran promenad var väldigt läskig, NI som har sett The Ring, förstår kanske lite mer varför vi blev så rädda, Vi gick ute där det bara fanns ett hus typ lite på landet, och så vägrar Vilda att gå mer hon bara gnyr och vill gå tillbaka så Sofia, säger "Hon kanske vill visa något,det kanske ligger en döing någon stans." och jag typ suckar och tycker att hon är jobbig, men vi byter endå håll och så säger jag till vilda " vad är det du vill visa, vart ligger den där döingen?" så går Vilda och ställer sig vid brunnen och nosar så jag fortsätter " är döingen i brunnen?" Sen tittar sofia och jag samtidigt påvarandra för båda fattar haha och då väldigt skrämda springer vi allt vad vi har därifrån, och vi pratade om det sen men båda tyckte att locket rörde lite på sig och att det var något efter oss hela tiden, det var ju säkert bara inbillning, men det var så läskigt då när vi gick där och det fanns inte en människa där i närheten och usch, jag som är så lätt skrämd också.  Så om jag inte lever imorn så vet ni att det är flickan i brunnen som kom till mig inatt . nu skrämmer jag mig själv. haha
Sen gick jag hem och då ringde Daniel så vi tog oss ett litet snack innan jag skulle duscha och sen nörda på datan.
nu kommer säkert ingen att orka läsa, men jag kan sätta in lite Cp bilder som vi tog immellanåt idag :)
se och njut, jag bjuder på bilderna på mig, haha jag borde lära mig att jag skämmer ut mig själv.

Och nej, jag kan ennu inte ladda in från min kamera, men jag har lyckats från mobilen :)
  Yezz det var dans till småbarnslåtar, (för er, tog jag bort den kåta minen)

     och på promenad med vovven, ( lägg märke till den snygga vita fläcken på rumpbilden, haha gjord av mig med deospray, är det krig så är de. HAHA sen bara jag kan lyckas med att få sofia att plocka upp skitet, sug på det va.)

OMG

Helt läskigt sjukt haha, om man kunde dö av skratt hade jag nog definitivt gjort de vid det här laget. snodde då från Danskens bdb nyss och lussevakan i mitt hjärta kommer IHåg när Eva spelade och grattissången<33


Nostaligi på JuliaM med gammla pics :*

                                                   



Julia Malmgren min Kvinna, Vi är som systrar, Vi håller ihop när allt bara faller framför oss, Vi har sett varandras bra och dåliga sidor, och nu låter jag som en tant haha. men jag hoppas jag får träffa dig snart om du är här inärheten , för jag saknar dig, and we need to talk about alot off things, you know that.
Jag älskar dig syster. Här får du lite gammla pics från gud vet när vi tog dom.

onsdagmorgon

Låter lite sjukt att säga, men mamma tvingade mig att stanna hemma från skolan idag!? För att jag fick sån yrkänsla igen idag när jag höll på att göra mig iordning, så nu vill hon att jag ska gå och ta tester för blodtryck och järnbrist och sånt shiet. Hon tror då att det är för att jag ínte äter kött, men jag har mer koll än henne och det är inte farligt i min ålder, det hade bara varit farligt om jag hade gått på Vegankost. men jag orkar inte prata om det nu , jag är bara upprörd. och har lite panik för att jag inte kommer hinna något skolarbete och det blir svårt att ta med sig så mkt till spanien, där jag inte har någon data. men adjö och puss, ring mig anytime <3


Nu kan ni kalla mig the Sundance Kid.

  Dagen blev som den blev, jag åkte till skolan kände mig inte så bra, men försökte, men efter samlingen klarade jag inte mer, hela kroppen började skaka inombords och det var suddigt framför mig. Det låter så drama drama, sry men det var sämst, kändes som världens blodtrycksfall. och snart går jag nog och lägger mig igen , känner att jag har en migrän som smyger sig på. Det är något fel på mig. men ja det kommer säkert koma tusen fler inlägg later idag om jag orkar starta datan. puss, ring mig.

Fyfan.

Vilken jävla morgon det är, tisdagar brukar vara mina favoritdagar, men jag orkar inget. Åh jag vill bara sitta hemma, men jag kan inte vara hemma mer  nu när jag tar ledigt til spanien. Kommer antagligen inte att kunna plugga så bra, det kommer bli typ lyssna på musik och "försöka-vara-glad" dag . Kan man vara mer Nostalgiskt än vad jag är nu, det är galet jag dränker mig i minnen och intalar mig själv att allt är bra. OCh jag antar att det är så det kommer bli i fortsättningen för jag tänker inte falla igen. Så det blir lite klassisk depp låt, Det var allt Au revoir

Skicka bilder folket!

Glömde då skriva innan, att alla som tog bilder i helgen får gärna skicka de till mig (;
puss!

Helgen.

                                                                                                  Lördag
Så var det södertälje med Christine, vi blev då intervjuade till något skolarbete, haha, det var då intressant X'D
och åt hennes goda couscous sallad tillsammans med ankorna. Sen blev det H&M och vi plockade givetvis på oss massa saker vi skulle testa, men så precis när vi hann in i omklädningsrummen så ska de stänga så vi hann inte testa något, men vi köpte endå varsin Batman tröja från H&Ms killavdelning, och christine köpte en till t-shirt och en jättefin kofta. sen åkte vi hem igen och jag gick till Wilma, där vi gjorde oss iordning tillsammans innan vi skulle på tjejkväll hos Fanny. Wilma fixade till mig, och jag blev jättenöjd. Tjejkvällen hos Fanny blev lyckad, massa mys och kräng. Men undra vem som åt Fot-snacksen? haha mums min fot. Sen ungefär vid halv 3 så gick jag, christine och Sofia Vidare hem till Sofia där vi skulle sova. Då blev det tacos och en massa singstar så att halsen värkte. Och runt 6 på morgonen var vi i säng. 

                                                                                                 Söndag
jag är så dum att jag vaknar av något vid 9 ungefär och ligger vaken med min kära mobil i typ några timmar, tills den svikaren dör och jag tror jag somnade om igen. Men sen till 12-tiden ungeär kommer Sofias föräldrar hem och de ska ha gäster så Vi klädde på oss och började gå hemmåt, JAg trodde jag skulle dö av trötthet när jag väntade på bussen. Och efter att jag kom hem har jag inte så mkt minne av vad jag gjorde, väldigt seg var jag.
Det var väl allt tror jag , Ciao.


 


mys



Nu går jag igenom all "gammal" inte jätte gamal but anyway musik och det är jätte mysigt. för varje låt har sitt eget minne eller hur man ska beskriva det och jag saknar det så, men denna låten är bara mysig, både texten och själva musiken. men ja jag gillar inte clowner dåva, kommer få mardrömmar. pussss
( tack coola sofie för att du hjälpte mig)

I Bet You Look Good On The Dancefloor

wish you'd stop ignoring me, because you're sending me to despair
Without a sound you're calling me, and I don't think it's very fair
That your shoulders are frozen, cold as the night
Oh you're an explosion, you're dynamite
Your name isn't Rio, but I don't care for sand
Lighting the fuse might result in a bang

 

Puss på Arctic monkeys denna kväll´:*
image7

Kläder kläder kläder kläder

Jag har typ pluggat ihjäl mig idag känns det som, hann med Ma workshop och till och med skriva två grejjer på svenska steget vilket för mig är läskigt bra. Och tack Emelie,sofia,sara& Erika för att jag fick vara med i eran Sån uppgift till Hkn. tack tack tack<3.

Sen har jag typ varit hemma och segat, för jag pallade inte åka iväg med familjen. så det slutade med att jag river ut allt jag har i min garderob för att vika om allt och pröva nya grejjer man hittar. nu är jag helt utmattad har fortfarande kläder över hela golvet.Någon som vill komma hit och hjälpa mig att städa ?
Jag är även helt besatt just nu i vad jag vill ha och behöver för kläder, det är helt galet, och just nu när jag är totalt pank, jävla väsktjuvar dööö.

Och nu i efterhand får man lite dåligt samvete över hur mycket extra bomull som har sammlast i min garderob av sånt jag inte använder, människor som har handskas med den giftiga bomullen för att jag ska få en tröja som jag sen inte använder. nej ush rysningar, så ge bort kläder till insamling istället för att slänga. Vi överkonsumerar så mkt idag.

Jag har suttit och små kikat lite så här på bikini inför spanien och sommaren. och jag säger bara Wow vad många snygga jag har hittat, jag önskar bara att man kunde se lika bra ut i dom som de ser ut att göra. Man tar med sig ett gäng bikinisar in i provhytten och förväntningarna är på topp och när man sen ser sig själv i spegeln med den där snygga bikinin som ser helt tråkig och meningslös ut på en själv då vill man bara ge upp och gömma sig i en oversized t-shirt och en mysig kofta. vad meningen med denna text har jag inte riktigt fattat själv, trött på idealen som jag själv strävar efter kanske. I år ska jag ge mig själv en ny chans att hitta en bikini, då förra året gick riktigt sämst, jag badade typ 3 gånger och jag hade gång avstånd till havet haha.
Och alla mysiga etno plagg man har hittat på sistonde, damn jag får lust att köpa de allihopa. men problemet än en gång man lyckas aldrig se så där riktigt cool ut i sånna underbara kläder. de här etnokläderna på bilderna är bara några få exempel på vad jag aldrig hade kunnat passa i fast de är sjukt snygga!



               image6



Tårtmat. haha

Dagen har då varit bra, först massa plugg i skolan och det lönade sig, hann klart med vett & ettiket skitet och       prata igenom om hur mkt jag suger i matte, nej men jag ska gå på personligväg iaf. Sen blev det Till Willys med Chriss och Amanda för att leta upp en massa priser på mat och dricka typ powerking eller nått!? mysigt iaf.

Jag följde då med Chriss hem sen, det blev en mysig promenad hem till henne och sen massa prat och musik, innan haha vi skulle börja göra kvällsmaten som då skulle bli Pannkakstårta, haha, en läskig smak av vanilj,choklad,nötter och bär. men god var den då  ( säger vi). haha kommer ta ett tag att bli av med det fettet. mums då. jag lovar att ni kommer att bli jättesugen på en likadan när ni ser bilderna, not!
Och jag och chriss ska söka somarjobb, yezz yezz. vi har då mest kvalifikationer dåva.
ja men puss och hare gött ,auf wiedersehen.

 

          Pannkakstårta Criss                 image3               pannkakstårta ica


                             image4

Tönt ica

Nu har jag då också skaffat blogg såhär, Vilken Copycat jag är. Men men. Kommer typ vara lite små tråkig ibörjan för jag kan inte ladda in bilder från min kamera till datan, men det kommer väll senare. Yepp Yepp jag orkar inte skriva så mkt just nu, Jag saknar alla skåneungar och hannah som jag bodde hos på sportlovet, som avr väldigt intressant och mysigt. Jaa men nu är de stockholm som gäller och det är då såhär lite småläskigt men det har gått bra hittils och sånt, men de är inte roligt att höra om så puss!

auf wiedersehen

RSS 2.0