080831

goodbye om en kvart blire september, kanske borde man slänge på sig något riktigt höstigt imorn? but i guess att jag inte kommer orka. Jag kom väll ungefär nyss hem, skulle kunna somna vid datan om de inte vore så att min mage gör sig ständigt påmind om att den är hungrig, men no way att jag tänker gå ner för trappan just nu. Förmiddagen spenderades i mjukiskläder och på promenad med hunden och som riktigt perfekt avslut Första avsnittet av oc.
helt underbart, verkligen.
någon som vill göra mig glad?
fixa alla avnitt till mig.
puss
Drog in till stan vid 5 ungefär väldigt nostalgisk var jag och lyssnade over and over again på låtar som framkallar minnen.
Träffade bågenmänniskor och drog en bärs i bågen, självklart bågen hah.
 Sen mötte upp N&M&S och letade upp en toalett först och främst, nu tänkte  jag avslöja en hemlis,  jag kan nu koden på MCdonalds toa där nära medis. shu kommer säkert vara jätte bra någon gång. Sen gjorde jag största misstaget tappade hela de inre av min ganska torra kolabulle i soptunnan,
helt ovärt.
och vi fyra tog oss upp till solna, mitt första besök där uppe .
hah där hundar finns OCH DERAS ÄGARE. jag kräver inte att någon annan ska förstå de där riktigt hhaha.
men nu är jag för hungrig för att röra på händerna ens.
så puss och godnatt.

Slut på sommaren. på riktigt den här gången.

När skolan börjar räknar man att sommaren är slut första gången, men de blir inte riktigt offeciellt tills nu då augusti tar slut, åfifan vad deppigt de låter,
augusi är slut
hej då.
tack för din tid.
så ses vi om ett år.
Hej september höst
fina färger
kallt.
sköna tröjor
deppigt.
positivt och negativt.

Tidsfördriv, very intressant hähä.

VEM
vem är i rummet med dej ? - no one, bara jag
Vem fick du senast sms av ? - Nicole sist jag kollade mobilen
vem tänker du på nu ? -  min hund som skäller .
pratade du senast i telefon med ? - Gubbe i think
vems hus var du senast i -  Lindas,
vem önskar du var med dej nu ? - väldigt många faktiskt, framför allt alla höganäskidz som jag saknar STORT.
vem är din favoritsläkting ? - ajdå, jag vet inte riktigt :)
vem i din skola går dej mest på nerverna ? - hehe, vi alla har våra hemlisar tror jag (;

VAR
var går du i skolan ? - I Tumba
var är din telefon ? -Uppe  I min säng
var är din mamma ? - på balkongen kanske?
var sover du ? - hoho vanligtvis i en säng?
var handlar du mest ? - jag vet inte riktigt, ica om jag skulel gissa
var fick du tag i tröjan du har på dej ? - den hittade jag i en påse hemma hah 
vart åkte du senast bil ? -  De minns jag inte x)
var i ditt rum är du ? -jag är inte i mitt rum

VAD
vad åt du senast idag? - ingeting haha
vad drack du senast idag? - ingeting haha
vad är det för färg på dina byxor ? - har inga byxor på mig
vad är den närmaste saken som är grön ? - den där lilla start knappen på datan
vad gillar du mest med skolan ? - finns de något ens?
vad har du på fötterna ? - hoho ingeting där heller
vad är din favorit färg ? - Grön för de mesta
vilken film såg du senast ? - oh de minns jag inte faktiskt
vad hör du just nu ?-  hunden som gör mig tokig

HAR DU NÅGONSIN
sovit i en annan säng ? - men jaa
hånglat på en bio ? - nepp
hånglat i skogen ? - yes i have
sovit naken ? - ja nån gång
målat om ditt rum ? - jaa
dansat framför en spegel ? - ja
fått hicka ? - never
dumpat någon ? - jepp
stulit pengar från en kompis ? - nopp
hoppat in i en bil med folk du just träffat ? - haha jo de har hänt
varit i slagsmål ? - lite kan man säga haha.
smugit ur ditt hus ? - jeppjepp
haft känslor för någon som inte känt detsamma ? - ja
hånglat med en främling ? - ohja
älskar eller saknar någon nu ? - jeppjepp

Klännings feber.

      



    

Jag skulle kunna döda för att få båda de här klänningarna i min garderob nu på en gång !



Den översta klänningen: $148.00
Den understa klänningen:$68.00 
Båda från Urban outfitters.com


 


The day after.

sömn
vatten
dusch
de var de som behövdes.
Nu vill jag se Film
Sova mer,
duscha en gång till
sen ut och träffa roligt folk ikväll.
vi får se hur de blir , ciao.


Friday night åhå

De var fredag kväll igår, vid åtta missade jag min buss sprang hela vägen till stationen för att hinna med tåget, som endå inte tänker gå hela vägen dit jag ska, nehepp nehepp får väll vara nöjd med motionen helt enkelt. vi startade i södertälje och rörde oss från ett ställe till ett annat och därifrån till ett annat, Haha vad ska jag säga om kvällen i sig, En busschaufför en busschaufför de e en man med glatt humör.  De räcker nog som sammanfattning helt enkelt. Minnet svek lite senare kan man säga. Allt slutade lite lagom ofräscht på lindas toalett. jag tror de räcker med förklaring nu. puss

                                                                                                

...

De gör lika ont varje gång. tar de aldrig slut.

hähä

Allons nous louer un film?


En dag i augusti.

hade kunnat bli en fin lite håkanhellströms inspirerad titel, sitter här och känner mig lagom små krasslig och lyssnar på den fulaste flickan i världen. Jag tänkte göra ett litet undantag och inte förklara en hel onödig dag, har inte mått så bra idag rent fysiskt helt enkelt. Men ajaj de ska nog bli bra, helg nu ju och tänker minnsan inte vara sjuk. Jag har fortfarande inte lyckats städa rummet eller plugga riktigt, Satc boxen känns väldigt avlägsen om jag ska vara ärlig hah. på tal om Satc, så blev jag lite frustrerad när jag lyckades somna precis strax innan de skulle börja och är så otroligt korkad att jag vaknar sådär omkring ett när de redan slutat, någon som kanske skulle kunnat sammanfatta vad som hände igår?

Nu får ni ha de så bra för jag ska hämta lite musik från den andra datan som jag kan skicka till LindaBinda later i utbyte mot lite trevliga yran bilder.  så adios amigos så hörs vi.

Cash

"What have I become?
My sweetest friend
Everyone I know
Goes away in the end
And you could have it all
My empire of dirt
I will let you down
I will make you hurt
I wear this crown of thorns
Upon my liar's chair
Full of broken thoughts
I cannot repair"

johnny cash

Smartiesglass och ett albyland.

Vilken bra dag de här har kännts som, jag har jobbat relativt ordentligt idag, eller kanske inte om jag ska jämföra mig med andra, kan nog redovisa steg ett i spanska snart hah och om jag har tur göra p-prov 15 i matte och hoppa över halva steg 13 och 14, vore verkligen underbart, för om jag klarar ett steg i veckan eller något i den stilen upp till ett G, så finns de chans att hela SATC boxen kan hamna hos mig, grr de vore finfint, de går bara inte att få nog av de.

Jag har varit på ovanligt bra humör idag och passade på att presentera mig för de nya yngsta eleverna, fråga mig inte varför, ett överskott av socialt behov haha.  Skoldagen har flytit på ordentligt och förhoppningvis gör den det imorgon också om jag inte tänker så mkt på veckouppgiften och kursen. under Lunchen gick jag och Sonia och tog en chicken burger/ lilla menyn till lunch och avslutade med en glass, i mitt fall barnsliga smartiesglassen jag inte ätit sen spanien-frankrike 2005 med hannah.

Efter skolan åkte jag och Wilma till Ungdomsmottagningen borta i alby. Måste ge lite creds åt att de är så otroligt bra på vad de gör, man får ett så bra förtroende direkt när man pratar. hela eftermiddagen spenderades där och nya tider bokades i nästa vecka. Kändes bra att vi var två medans man behövde vänta.

Påvägen hem från alby satte jag mig ner på första lediga stol och blev totalt chokad när jag verkligen kände igen tjejen bredvid mig , konstigt nog kände hon igen mig också. Förklaringen var att hon precis gick ut nian i skolan jag går på. Väldigt underligt att vi båda kände igen varandra men aldrig pratat.

Nu spelar jag min första Kent skiva , som jag äntligen hittade, på högsta volym och funderar om jag kanske ska göra något nyttigt, städa rummet eller plugga?  pusspuss så hörs vi.


god morgon eller något.

Jau ennu en dag till i skolan, jag kan inte låta bli att tänka vilket waste of time, vem gör inte de en seg morgon när du bara har 20 minuter på dig att göra dig iordning? Måste bara tipsa er om en mysig låt Cat power- the greatest. passar bra såhär på morgonen. jaja inte mkt mer med de måste skynda mig nu pusshej.
var de någon som såg sex at the city igårkväll?


Dagens Vill Ha!


Cheap monday.
300kr

Cigarette smoke.

Vaknade upp hos Linda imorse, jag var trött och hade ont i hela kroppen. Men de var bara att åka till skolan iaf . Och vilken dag, Resurs i en timme och sen möte med bgsläraren, Inte trevligt alls, en timme åt att försöka komma fram till något bra arbetssätt som funkar och sätta upp mål för hela årskursen.
Vad de inte förstår är att jag inte kan tänka så långt frammåt, jag lever för dagen som kommer imorgon , inte dagen som kommer om ett år. Att de ligger Tofulines vaniljglass i kylen piggar faktiskt upp den här inte fullt perfekta dagen något ordentligt, tack vare christine har den faktiskt blivit en av mina favorier, tackar tackar. Så nu ska jag väll gå och äta lite glass, har inte så mkt att uppdatera en riktigt alldaglig dag så att säga. vi hörs adios. 

Teddypicker

Som en start kan jag ta att bjuda på några nyknäptabilder från den senaste veckan. adios.







Förklaring till linjen !

Jag drar ett strek över de gamla och välkomnar de nya. jag tyckte att de vore så synd att radera alla äldre inlägg de är ju trots allt kul att läsa om senare. men jag ville bara göra klart för er, att de här är nytt nu, jag behövde de där månadernas paus för att hitta tillbaks till igen, jag kan inte säga att något är perfekt, men de funkar vanligtvis,  så koncentrera er inte så mkt på de äldre inläggen de är jag, men på samma sätt inte. nu fokuserar vi på inläggen som kommer här framöver, nu måste jag rusa till bussen ska ta en fika med christine, ciao så hörs vi senare.

VI DRAR EN LINJE HÄR OCH NU !


RSS 2.0